Добре дошли в нашия магазин
Красиви всеки ден

Избери по

Начало Марки

BANILA CO

Филтри
BANILA CO

BANILA CO

Banila Co създава модернизирана и адаптивна козметика, подходяща за всеки тип кожа, текстура и тен. Корейският бранд не предлага нереалистичните ритуали от 10 стъпки, а само козметика, съдържаща единствено необходимите съставки, без нищо излишно.

‘No-make up makeup’ се превърна в световна тенденция последните години и продуктите на Banila Co я следват неотлъчно. Брандът предлага козметика, която подготвя кожата за нанасяне на грим и продукти за безупречното му отстраняване.
Независимо дали става въпрос за ежедневен, вечерен грим или просто любимото ви червено червило, мисията на Banila Co e да го направи да изглежда подобаващо! От K-beauty бранда вярват, че прекрасната кожа е първата стъпка към безупречния вид на лицето и не е необходимо да жертвате здравето на кожата си в името на перфектния грим. Като лидер в корейския, козметичен бранш, Banila Co налага тенденции за красота чрез усъвършенствани формули, които са лесни за използване, както и грим, създаден да работи синергично с цялата ви рутина за грижа за кожата.
Доказателството? Почистващият балсам Clean It Zero на Banila Co е толкова ефективен и толкова популярен, че се купува на всеки 3,1 секунди.

7

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»