Добре дошли в нашия магазин
Красиви всеки ден

Избери по

Милилитри

Начало Марки

REVOLUTION

Филтри
REVOLUTION

REVOLUTION

През 2014 г. разнообразието все още беше нишова концепция. Приобщаването не беше много високо в дневния ред на марките.
Малък разрушител, тогава наречен Makeup Revolution, се появи с ясна концепция – да предизвика съществуващите стандарти и да демократизира една индустрия, която играе ключова роля в дефинирането на обществото.

Revolution е замислен през 2013 г. около кухненската маса на основателя Адам Минто. Обединяването на усилията с колегата предприемач и производител на красота Том Олсуърт позволи на марката да се разрасне бързо. Първият търговец на дребно имаше продукт Makeup Revolution в продажба 6 месеца по-късно.
Целта беше да се разработи качествен грим, който да е достъпен за всеки. Нашата концепция за бърза красота, в която пускаме продукти ежеседмично, се корени в страстта на нашите основатели да представят най-новите тенденции в красотата и продуктовите иновации на пазара бързо на атрактивни цени.

От първия ден ангажиментът на Revolution за приобщаване обхваща всичко, което прави – от изграждането на обратна връзка от потребителите в разработването на продукти, до включването на нашите собствени служители, супер фенове и създатели на съдържание във всички комуникации на марката, избягвайки нереалистичното съвършенство и модели в полза на реални хора, истинска красота .
Гримът има значение, независимо от възрастта, пола, етноса или сексуалността.
#OpenMinds е призивът на Revolution към всички да празнуват разнообразието, да прегърнат несъвършенството, да уважават себеизразяването и да подкрепят красотата в многото й форми и форми. За нас отвореният ум е мощен, красив, силен за способността да виждаш отвъд очевидното и да прегръщаш непознатото.

275

продукти

Продукти

Страница 1 от 7
«1 2 3 4 5 6 7»