Добре дошли в нашия магазин
Красиви всеки ден

Избери по

Начало Марки

L'OREAL PARIS

Филтри
L'OREAL PARIS

L'OREAL PARIS

L'OREAL Paris предлага на пазара повече от 20 марки грим, грижа за кожата, косата и аромати като L'Oréal Paris, Garnier, Maybelline New York, NYX Professional Makeup, Vichy, La Roche-Posay, Lancôme, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Kiehl's, Kérastase, Matrix.
L'Oréal Paris насърчава жените да живеят най-добрия си живот според собствените си правила и желания. 
С повече от 40 години пионерско научно изследователска наследство, L'Oréal Paris е горд да предложи строг избор от най-модерните грижи за красота с доказана ефикасност и безопасност на своите потребители. 
Като най-голямата марка за красота в света, "L'Oréal Paris" е ангажирана постоянно с последните технологии, изследвания и иновации, с цел предоставяне на новаторски, висококачествени продукти за жени, мъже и деца от всички възрасти и етноси.
Компанията дължи грандиозния си успех на боята за коса, През 1907 г. Eugene Schueller  създава козметика за оцветяване на косата. Окуражен от резултатите, младежът решил са продължи изследванията си. По този начи постепенно се създават нови продукти. В момента марката непрекъснато подобрява своя асортимент. 
 

85

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»