Добре дошли в нашия магазин
Красиви всеки ден

Избери по

Начало Марки

GARNIER

Филтри
GARNIER

GARNIER

Laboratoires Garnier е основана във Франция през 1904 г. от Алфред Амур Гарние.  Garnier е козметична марка на масовия пазар на френската козметична компания L'OREAL, която бързо набира популярност. Първият продукт на компанията е патентован като първия лосион за коса, получен от натурални растителни съставки. След това компанията въвежда продукти за слънчеви грижи през 1936 г., последвани от постоянен домашен цвят на косата през 1960 година. 
Сред останалите продукти, придобили мигновена популярност са: 
 Garnier мицеларна вода и почистващият гел  Garnier Pure Active.
Съвсем скоро Garnier  направи основни стъпки към превръщането си в по-естествена и устойчива марка. Garnier са трансформирали много от своите продукти, с формули от повече от 90 % натурални съставки, сертифицирани органични продукти и веган формули. Марката залага на съставки като различни билки, натурални масла (арганово. бадемово, макадамия, масло от шеа), екстракти от плодове (червена боровинка, авокадо, лимон) и цветя (роза, невен).
Благодарение на това, че козметиката е на много достъпна цена, не е нужно да хачите купища пари, за да изглеждате перфектно. 
Продуктите на Garnier носят очакваните резултати и са гаранцич, че лицето, тялото и косата могат да бъдат поддържани в отлично състояние без много усилия.

 


 

 

74

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Нови продукти от OMNIA