Добре дошли в нашия магазин
Красиви всеки ден

Избери по

Начало Марки

SYOSS

Филтри
SYOSS

SYOSS

Здрава изглеждаща коса със сила и жизненост: всеки обича този свеж от салона вид.
SYOSS ви дава професионално представяне в рамките на своето обширно портфолио Care, Color and Styling. Когато изберете SYOSS, можете да бъдете сигурни, за да получите страхотни резултати, всеки път.
SYOSS стартира в Осака, Япония през 1977 г., съвместно разработена от Професионални фризьори, стилисти и колористи и предоставя професионални решения за коса за мъже и жени.
Япония е известен с непрекъснато преследване на върхови постижения, непреходна красота и естетика, прости ритуали, и оценка за добре поддържан външен вид.
В SYOSS това богато наследство винаги е било в основата на компанията и е отразено в подхода ни към научно базирани иновации, висококачествени формули, перфектно овладяване на съставките и ангажимент към устойчивост. Това без усилие и елегантно сливане на непрекъсваеми ценности и напред мислене е всичко събрано с съобразена диагноза и професионална консултантска дейност.
От глобалното си разгръщане през 2008 г., SYOSS непрекъснато превежда професионални технологии и тенденции в лесни за използване решения за коса за домашния потребител, така че можете да се доверите в SYOSS, за да ви даде салон-красиви резултати, всеки път.
Отговорността за нашата среда е от съществено значение за SYOSS и се характеризира с непрекъснатото разработване на чисти формули и устойчиво произведени опаковки. Например, нашите черни бутилки шампоан са направени от 98% рециклирана пластмаса и са разпознаваеми чрез съоръжения за рециклиране на сортиране, което означава, че те могат да бъдат допълнително рециклирани в затворен цикъл!
SYOSS иска да вдъхнови както жените, така и мъжете да направят изявление: Да се доверяват повече в себе си – чрез чувство на самоувереност, което им помагаме да открият. В края на краищата, с този свеж от салона поглед, ще се почувствате п
о-велико от страхотно!

12

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти от OMNIA