Добре дошли в нашия магазин
Красиви всеки ден

Избери по

Начало Марки

BIOTEN

Филтри
BIOTEN

BIOTEN

Природата е движеща сила и вдъхновение за Bioten. Като се придържат към този сериозен ангажимент експертите от лабораториите на Bioten впрягат задълбоченото си азнание за природните съставки и техните свойства, за да създадат козметичната гама.
Те винаги използват най-добрите природни съставки за да създават продукти при контролирани и сертифицирани условия и при внмателно следене напроцедури на производство.
Текстурите и ароматите на продуктите на Bioten са създадении на базата на последното поколение на изходни суровин, доставени от най-големите производители в Европа.
Предпожете на кожата си ефективни формули, създадени да доставят желаникте резултати според възрастта ви и типа кожа. Възползвайте се от богатат гама продукти рожба на последните новости, които са безопасни и уважат здравето на вашата кожа.
Преследвайки с усърдие качеството и с уважение към потребителя, Bioten предлагат високоефективни козметични продукти на впечатляващи цени.
Те се стремят и към подобряане на кожата на клиентте си, към здрава кожа и затова формулите са без парабени и са дерматологично тествани, за да бъде проверена сигурността им и декларираните резултати. 
Продуктите на Bioten са напълно подходящи и за вегани.
Bioten  е едно прекрасно предложение за вашето ежедневие !!!

 

 

 

21

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»