Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Вижте всички статии

Най-подходящите техники за модерен грим

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 За да изглежда хармонично визията ви, макиажът трябва да е съчетан както с индивидуалните особености на лицето ,така и със стила на тоалета . 
В забързаното ежедневие много дами нямат време за посещение при професионален гримьор, а всяка себеуважаваща се жена трябва да може да направи своя ежедневен грим правилно и красиво.


Ето няколко техники и правила за модерен грим. 
-Подбора на Фон дьо тен е от голямо значение. Цветът не трябва да се разминава с естествения цвят на кожата, за да не получите ефекта тип "маска". 
Не забравяйте преди употребата на фон дъо тен много добре да почистите и хидратирате лицето си. Незименна част от ежедневния грим и подръжката на лицето е и употребата на слънцезащитен крем, подходящ за Вашата кожа. Слънцезащитата предпазва от ненужното пигментиране на кожата на лицето, появата на лунички, изсушаването и стареенето на кожата, а също така предпазва и от рак на кожата. За по-добър ефект от грима на лицето може да използвате и основа за грим, която може да прикрие малките недостатъци на лицето ви. 

 


 

-Ако сте избрали студени или топли цветове в гримът на очите, използвайте цветове от същата гама при гримът на скулите и устните, за да може да постигнетe
 синхрон в цялостната визия. За дневният грим на лицето може да използвате матиращите сенки с телесни цветове, в по-светлите нюанси,  а при вечерния може да разнообразявате според стайлинга. За да не изглежда гримът прекалено тежък и натруфен, без притеснение може да съчетавате сенски с различна текстура и консистенция.  

 


-Винаги поставяйте спиралата, след като гримът на очите е изцяло готов. Така ще избегнете евентуално напрашване на миглите със сенки. За по-голям обем за Вашите мигли, освен спирала може да използвате и повдигащо гелче за мигли, за да се сдобиете с желания ефект или специалната миглоизвивачка. Не нанасяйте прекалено много от спиралата, за да предотвратите евентуално слепване на миглите и за да избегнете ронещия ефект на спиралата. 

 -Червилото е завършекът на грима. За всички които обичат по-ярки и по-тъмни нюанси, задължително трябва да се използва молив за устни в същата тоналност.
 Все пак модерните цветове за всички времена си остават розово,червено и кафяво. Не е изключено да пробвате и омбре ефектът, който може да добавите към вечерната си визия. 

 
 

 

Бъдете красиви всеки ден и  Обичайте себе си.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти