Добре дошли в нашия магазин
Красиви всеки ден
Вижте всички статии

Тайната на дългодрайния грим

Тайната на  дългодрайния грим

Всяка една дама иска гримът и да е по-дълготраен, фон дъо тенът и да не става на петна, да не се размазва и да може да издържи поне един работен ден. Причините това да не се получава при много от нас, могат да са много, но една от най-важните: забравяме да сложим основа за грим или изобщо не използваме таква.Тук ще споделим няколко трика за по-дълготарен грим и по-озаряващо излъчване през целия ден или празничната вечер.
Дамите, който не ипозлват основа за грим, можеби нямат нужда от такава или това е нещо ново за тях. Основата за грим е от тези новите неща, за който всички започват изведнъж да говорят, а вие сте в неведение. Нека поясним: основа за грим, база за грим и праймър са едно и също нещо и няма нужда да се оплитате във всички тези понятия.
Основната идея на основата за грим е да подготви лицето ви за нанасянето на фон дъо тена и след това евентуално да хидратира кожата ви и тя да не изглежда суха след нанасянето на грима, като по този начин ще защитите лецето си от директната среща с фон дъо тена и нежеланото запушване на порите от грима, който ще използвате. И да не забравяме, основата за грим се нанася между дневния крем и фон дъо тена!!!За да изберете перфектна основа за вашия грим първото нещо което трябва да направите е да определите вида на кожата си. Едни от най-добрите основи за грим имат хидратиращи свойства или матиращи. Хидратиращите продукти, както всички знаем се препоръчват на лицата със суха кожа, а матиращите остават за мазната кожа на лицето. 
С използването на подходящата база за грим няма никаква опасност фон дъо тена да направи кожа ви да изглежда суха или по-стара, защото няма да попие в мимическите бръчки  - те ще са защитени от основата
Препоръчваме на всички наши клиентки да използват база за грим, за да защитят кожата на лицето си от външните влияния. Така ще съумеят да запазят кожата си по-хубава за по-дълго време, по-сияйна, с по-дълготраен ефект. 
Грижете се вашата кожа и тя ще ви се отблагодари. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари