Добре дошли в нашия магазин
Красиви всеки ден
Вижте всички статии

Гримът и Котешкото око в есените тенденции

Гримът и Котешкото око в есените тенденции

Цветовете през есен 2022 няма да бъдат много променени спрямо миналогодишните тенденции. Тази есен се запазва и визията на котешкото око, като тази година обаче цветовете ще бъдат по-смели.
Цветното Котешко око остава класика на всички времена и  тенденция за всички смели жени.
Много от звездите на екрана не спират да лансират този ефект върху очите си. Може да забележим тендецията при Ариана Гранде, Адел, Ники Минаж, който смело показват своето въображение.
Визията, която ще се наблюдава през целия есенен сезон тази години ще бъде доста по-изразителна с мног по-ярки цветове и по-заостреени краища. Разбире се този грим е препоръчителен за вечерни събития, въпреки че по-смелите дами няма да бъдат критикувани ако си го позволят и в ежедневието.  
Много от моделите на есенните ревюта, на големите подиуми са били забелязани точно с  този тренд - с наситена черна очна линия, издърпана възможно най-много, за да може окото да придобие точно тази форма на котешко око.
Запълващите цветове са червено и неговите нюанси, опушен кафяв нюанс, който помага сливането на цветовете.
Точно тази комбинация ни помага да усетим идването на есента. Моделите на подиума могат да си позволят и доста по-смели цветове и да включат и синия цвят.


        

Този външен вид е много интересен, защото използването на подобнио цвето може напълно да промени формата  изражението на лицето Ви. Много жени не смеят да експериментират във визията си или симислят, че няама да се справят с очната линия. 
Един от най-лесните начини за начинаещите е да поставят сгъната кърпичка или друг предмет, с който може да се направи права линия и да се постави под ъгъл.
Най-лесно и красиво ще направите това с една течна очна линия или цветен гел, а за да попълните вътрешното  пространство на окото задължително използвайте плоска четка за сенки.
Така с нея ще може само да контролирате къде точно и колко да попадне от продукта. Относно цветовете може смело да експериментирате.  
 

                                                                                  


Посрещнете есента с Котешки поглед :)
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари