Добре дошли в нашия магазин
Красиви всеки ден
Вижте всички статии

На какви цветове да заложим през есента 2022/2023

На какви цветове да заложим през есента 2022/2023

Анализаторските компании не спират да правят изследване на потребителския вкус, какво се харесва на аудиторията и кои са най-предпочитаните цветове през сезоните.
На базата на тези изследвания модните къщи изработват своите колекции, като по този начин те се стремят максимална задоволеност на клиента.
Кой ще са най-срещаните цветове през тази есен?
Тази есен ще се насочим към няколко цвята, който ни носят чувство за спокойствие и хармония, т.н. земни тонове.

 
Меден нюанс:  Меденият нюанс на жълтото ще играе ключова роля през есента на 2022/2023 като ще внесе усещане за бодрост и топлина. Меденият цвят няма да е актуален само в средите на модата, но ще бъде и акцент в грима и най-вече сенките за очи. 

                                                                              

Нефрит: този цвят ще остане актуален във всеки един от сезните. Учените доказват, че цветът балансира физическото психическото здраве. В природата нефритът има меден цвят с наситени зелени жилки, но в модните брандове ще се заложи повече на зеленото. 

                                                                                                            

Наситени кафяви цветове: кафевите тонове напоследък доста бързо набират скорост във всички модни области. Тъмният дъб е носталгичен цвят, вдъхновен от тъмните лакове и античните мебели. Този цвят ще бъде ключов и в маникюра и козметиката и най-вече в сенките за очи. 

                                                                        

Морко синьо: този цвят е нюанс на естенсвените минерали. Ще бъде много актуален като декоративен елемент в козметиката и маникюра. За връхни дрехи също ще е много актуален и може спокойно да заложите на него. 

                                                                    

Цят Фуксия: този цвят се свързва с тропическата орхидея, цвят който е обявен за водещ през 2022 г. Този цвят е доминиращ и в бижутерската индустрия, малките камъчета изглеждат превъзходно в розовишкавия цвят. Цветът ще се превърне в ярък ключов елемент на коледния сезон и ще бъде от съществено значение за козметичния пазар. В модата остава доминиращ.
 

                                                                                                          

Вдъхновете се от цветовете на есента и бъдете красиви!


 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари