Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Вижте всички статии

Хидратация за след слънце

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Вече всички знаем, че както през лятото, така и през зимата трябва да използваме слънцезащита, за да предпазим лицето си от вредните УВ лъчи. Следващата ни стъпка е да се научим и да хидратираме лицето и тялото си правилно след слънце, за да избегнем нежелани реакции, петна и изтощаване на кожата. Особено през лятото, когато кожата ни е изложена на постоянно силно слънце, е необходимо да се постараем за нея да бъде винаги хидратирана и свежа.

 

                                                                

     Дехидратираната кожа изглежда суха, уморена и по-стара, отколкото е, а това първо се забелязва по лицето ни. Редовната хидратация след слънце възстановява защитната бариера на кожата и подобрява цялостното й състояние. Поддържа блясъка и мекотата, като освен това и подпомага за летния ни мечтан загар.
        На пазара съществуват много продукти за хидратация след слънце под различна форма - спрейове, масла, олиа, лосиони и т.н. Най-важното и общо между тези продукти е, че всички те имат за основа успокояващи растителни екстракти и витамини, с които подпомагаме клетките ни да се регенерират. Например много продукти в основата на състава си използват Алое Вера.


                                          

 Гелообразната течност в листата му съдържа много вода и хранителни вещества за кожата. Освен, че овлажнява кожата, също и действа възстановяващо при изгаряния. Това растение се бори и с акне и раздразнения на кожата след ухапване. Именно заради всичко това Алое Вера е една от най-често употребяваните съставки в продуктите за хидратация след слънце.

 

                                                               

И все пак нека не забравяме, че всичко това, което използваме като козметика за слънце е страхотно, но задължително трябва да хидратираме тялото си и отвътре, за да имаме една сияеща и красива кожа.

  И на последно място, но не по важност - пийте достатъчно вода, яжте плодове и зеленчуци, пазете кожата си от силното слънце и я хидратирайте! Така тя ще ви се отблагодари по най-добрия начин!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти